Sparta neemt Rayhi over van N.E.C.

Foto: 1963-Pictures

Sparta Rotterdam neemt Mohamed Rayhi over van N.E.C. Nijmegen. De transfervrij Rayhi heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract. De laatste drie seizoenen speelde Rayhi bij N.E.C., dat hem in 2015 overnam van PSV.

“Mohamed heeft zowel bij Jong PSV als bij N.E.C. bewezen van grote waarde te kunnen zijn in de Eerste Divisie en Eredivisie, hij had ook de keuze uit clubs uit die beide competities”, verklaart technisch directeur Henk van Stee. “Het is een speler die zowel op de flanken als achter de spitsen kan spelen en veel rendement bezit. Een speler met zijn kwaliteiten is een aanwinst voor een club als Sparta.”

Ook Suently Alberto maakt de overstap naar Sparta. De 22-jarige verdediger komt transfervrij over. De Nijmegenaren hebben een doorverkooppercentage bedongen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *