Belgische verdediger Pupe voor Almere City

Foto: TjerkstraMedia

Joedrick Pupe (21) is de nieuwe aanwinst voor Almere City FC. De verdediger, die overkomt van KV Kortrijk, tekent voor twee jaar. De linksbenige centrale verdediger is een snelle speler, die beschikt over een goede passing en die de duels bovendien niet schuwt. In maart liep hij al vier dagen stage in het Yanmar Stadion.

Algemeen directeur John Bes: ,,Joedrick is een talentvolle speler die wij zowel tijdens zijn stageperiode als tijdens zijn wedstrijden in België veel hebben gevolgd. Wij hopen en verwachten dat Joedrick met zijn kwaliteiten prima past bij het Nederlandse voetbal en zich net als de club zal kunnen ontwikkelen tot een solide Eredivisie-speler.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *