Hutten en Fortuna Sittard gaan nog een jaar met elkaar door

Foto: Orangepictures

Lars Hutten (28) blijft nog een jaar verbonden aan Fortuna Sittard. De verbintenis hing al een tijd in de lucht, maar de contractduur was nog een issue. Hutten kwam vorig jaar september naar Sittard. De aanvallende middenvelder was goed voor vier doelpunten.

Technisch directeur Mustafa Aztopal is blij dat Hutten behouden blijft voor de club. “Lars is één van de meest ervaren spelers. Hij heeft afgelopen seizoen zijn waarde bewezen, ook in de periode dat hij niet speelde. Lars is een echte teamspeler met specifieke kwaliteiten, die hij in de tweede seizoenshelft veelvuldig liet zien. Daarnaast is hij een speler die weet waar het om gaat en die leiderschap toont. Daarmee speelde hij een belangrijke rol in de promotie. Lars is een voorbeeldprof voor velen en met zijn ervaring is hij belangrijk voor de jonge jongens. Ik weet zeker dat hij ook komend seizoen belangrijk gaat zijn. Door zijn voetbalkwaliteiten én zijn sterke karakter.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *