Van de Pavert kiest voor terugkeer naar oude honk

Foto: Joop Kappert

Ted van de Pavert tekent, onder voorbehoud van een positieve medische keuring, een tweejarig contract bij De Graafschap. Hiermee keert de 26-jarige verdediger, die de jeugdopleiding bij De Graafschap doorliep, terug op het oude honk. De afgelopen jaren stond hij onder contract bij PEC Zwolle dat hem vorig jaar uitleende aan N.E.C. Nijmegen.

“Met de komst van Ted halen we een lange en kopsterke centrale verdediger in huis die ook de nodige ervaring in de eredivisie heeft. Hij kent de club door en door en wij weten wat we aan Ted hebben. We zijn dan ook blij dat hij voor De Graafschap heeft gekozen, want er lagen meer kapers op de kust”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede op het digitale thuis van de kersverse eredivisieclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *