Update: Natuurgras mogelijk terug in Dordrecht

Foto: TjerkstraMedia CW

Na Almere City FC, speelt mogelijk ook FC Dordrecht komend seizoen weer op natuurgras. Dat schrijft het Algemeen Dagblad.

Omdat de huidige kunstgrasmat aan de Krommedijk is afgekeurd, moet FC Dordrecht een nieuwe mat aanleggen in haar stadion. “Mijn voorkeur heeft het om te gaan spelen op natuurgras”, aldus Gérard de Nooijer, hoofdtrainer van de Schapenkoppen.

Binnen het betaald voetbal klinkt een steeds sterkere roep om het kunstgras op termijn te gaan uitbannen.

UPDATE – FC Dordrecht speelt komend seizoen zijn thuiswedstrijden op een hybride-natuurgrasveld. Na afwegingen van alle voors en tegens van de diverse opties is gekozen voor een hybrideveld van het type Greenfields Xtragrass.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *