Engelse verdediger voor Almere City

Foto: TjerkstraMedia

Almere City FC neemt de achttienjarige Edward Francis op huurbasis over van Manchester City. De transfer is nog onder voorwaarde van de internationale vrijgave. De talentvolle verdediger heeft 23 caps in de vertegenwoordigende nationale elftallen achter zijn naam staan en behoort momenteel steevast tot de selectie van Engeland O19.

Technisch directeur Robert Maaskant: “Francis is een speler die is opgeleid bij Manchester City, waar hij al vele wedstrijden in het O23-team heeft gespeeld. Het is een jongen met een geweldig karakter en een enorme winnaarsmentaliteit. Bovendien kan hij op meerdere posities worden ingezet. Het is een centrale verdediger, maar hij kan ook uit de voeten als linksback en als controlerende middenvelder.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *