Lima wil niet wachten en kiest voor zichzelf

Foto: TjerkstraMedia

Josimar Lima gaat FC Emmen verlaten. De verdediger, die afgelopen seizoen met de club promoveerde naar de Eredivisie, krijgt geen nieuwe verbintenis aangeboden.

Lima (28) kreeg van manager voetbalzaken Jan Korte te horen dat er op dit moment niets mogelijk is bij Emmen. “Hij vertelde me dat ik pas in beeld kom als er een andere verdediger vertrekt. Ja, daar ga ik natuurlijk niet op wachten”, vertelt de verdediger aan RTV Drenthe.

“Ik ga nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Jammer, want ik had het ontzettend naar mijn zin in Emmen en zag ook wel een rol weggelegd in het nieuwe seizoen”, zegt Lima, die twee seizoenen uitkwam voor FC Emmen. Hij kwam ook uit voor o.a. Willem II en FC Dordrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *