Maatsen terug in Nederland, nu bij RKC

Foto: Jack Wolters (archieffoto)

Darren Maatsen (27) keert terug op de Nederlandse velden. De rappe aanvaller heeft voor twee jaar getekend bij RKC Waalwijk. De Keuken Kampioen Divisieclub neemt de buitenspeler over van het Griekse Apollon Smyrnis.

“Snelheid, behendigheid en doelgerichtheid’’, antwoordt algemeen directeur Frank van Mosselveld als hem gevraagd wordt naar de kwaliteiten van de aanwinst. “Darren past goed in de manier van spelen zoals wij die voor ogen hebben. Met zijn kwaliteiten moet hij een constante dreiging zijn voor de tegenstander en zijn medespelers in stelling brengen. Bovendien heeft hij bewezen ook zelf over scorend vermogen te beschikken. We kennen hem goed vanuit zijn periode op de Nederlandse velden en zijn hem met interesse blijven volgen gedurende zijn carrière in Griekenland.’’

Maatsen kwam eerder uit voor het Griekse Apollon Smyrnis, het Cypriotische AO Agia Napa en het Schotse Ross County. In Nederland droeg hij de shirts van Excelsior, FC Den Bosch en Go Ahead Eagles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *