VVV-Venlo: ‘Nog geld voor één-en-een-halve speler’

Foto: Jack Wolters

VVV-Venlo kan de transfersommen van Vito van Crooy en Clint Leemans niet of nauwelijks gebruiken voor inkomende transfers. Manager Stan Valckx zegt tegen Voetbal International dat de Noord-Limburgse club de centen nodig heeft om investeerders terug te kunnen betalen. Het ligt volgens Valckx aan die investeerders of er iets van dat geld overblijft om nieuwe spelers aan te trekken.

“We hebben op dit moment nog geld voor één-en-een-halve speler”, stelt Valckx. “We willen er in ieder geval nog een extra rechtsbuiten bij, een kant-en-klare basisspeler. We zijn in gesprek met goede kandidaten en hopen er over een week eentje te presenteren.”

“Dan hopen we op nog een speler die op de vleugels én op het middenveld uit de voeten kan. Het aanbod is giga, vooral vanuit het buitenland”, aldus Valckx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *