Update: Zeven clubs willen Veerman, spits hoorde nog niets

Foto: Orangepictures

Liefst zeven clubs willen Henk Veerman (27) inlijven, weet de Leeuwarder Courant te melden. De spits van sc Heerenveen heeft echter bijna helemaal niets gehoord. Dat zegt hij tegen Omrop Fryslan.

De Friese wil minimaal 400.000 euro voor Veerman, die nog een verbintenis heeft tot medio 2019. “Ik lees van alles in de media, maar heb zelf bijna helemaal niets gehoord”, aldus Veerman. “Ik heb wel een gesprek gehad met Gerrie Hamstra, dat ik nog maar een jaar contract heb. Dus als er een bod komt, kunnen we altijd praten.”

FC Emmen en Exelsior werden al aan Veerman gelinkt, ook een aantal Keuken Kampioen Divisieclubs denken aan de Volendammer, die komend seizoen wederom de tweede viool gaat spelen in het Abe Lenstra Stadion. Sam Lammers wordt bij Heerenveen de eerste spits.

UPDATE – FC Utrecht zou Henk Veerman willen inlijven, voor het geval Cyriel Dessers vertrekt uit de Domstad. Dat meldt Omrop Fryslan zondag. Vorig seizoen was Utrecht ook geïnteresseerd in de spits, maar Heerenveen liet Veerman niet gaan.

UPDATE – sc Heerenveen wil Henk Veerman niet verkopen aan ‘concurrent’ FC Utrecht. Verder zal de Friese club zich binnen een aantal weken versterken met een rechtsbuiten of aanvallende middenvelder. Voor Doke Schmidt is er interesse vanuit de eredivisie en eerste divisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *