Veerman moet Johnsen opvolgen bij Residentieclub

Foto: Joop Kappert

Bjørn Johnsen moet Wout Weghorst opvolgen bij AZ. De Alkmaarders willen de transfer van Johnsen afronden na de terugkeer uit Kazachstan. Jeffrey van As benadrukt namens ADO Den Haag echter dat er van een akkoord nog geen sprake is.

“Ik heb vorige week de bal teruggekaatst naar Max Huiberts (technisch directeur AZ, red.) en daar ligt die bal nog steeds”, zegt hij tegen VI. Johnsen, die vorig jaar transfervrij naar de Residentieclub kwam en tot medio 2020 tekende, maakte negentien goals in de eredivisie.

ADO Den Haag wil Henk Veerman aantrekken als nieuwe spits als Johnsen verkast naar Noord-Holland. De boomlange aanvaller uit Volendam mag voor een bedrag tussen de vier en vijf ton vertrekken bij sc Heerenveen. Naast ADO, hebben ook FC Emmen, NAC Breda, FC Utrecht, Excelsior plus een aantal Keuken Kampioen Divisieclubs hun interesse getoond in de spits, die de tweede viool speelt in Friesland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *