ADO-spits Johnsen naar Alkmaar

Foto: Bert Letteboer

AZ en ADO Den Haag zijn akkoord over de transfer van Bjørn Johnsen. Voor een bedrag van ruim twee miljoen euro vertrekt de Noorse spits naar Alkmaar, waar hij Wout Weghorst gaat opvolgen in de punt van de aanval, meldt VI.

Johnsen, die vorig jaar overkwam van Heart of Midlothian, scoorde afgelopen seizoen negentien keer voor ADO. De Noorse international ondergaat op korte termijn de medische keuring bij AZ, waarna hij voor vier jaar zal tekenen bij AZ.

De weg voor Henk Veerman naar Den Haag lijkt vrij. De spits van Heerenveen mag vertrekken, ADO heeft de middelen en zoekt een vervanger voor Johnsen. De komende weken zal duidelijk worden wat Veerman en ADO gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *