FC Volendam-keeper schenkt FC Dordrecht oefenzege

Foto: Orangepictures

FC Volendam is verre van klaar voor de competitiestart. De oranjehemden verloren in eigen huis een oefenwedstrijd van FC Dordrecht (0-2), dat veel verder lijkt te zijn. Volendam-doelman Mitchel Michaelis (foto) hield een aantal ballen goed uit zijn doel, maar blunderde opzichtig bij de 0-1 van Renny Smith. Ook bij de tweede Dordtse treffer zag de keeper er niet goed uit. Abdelghani El Bachir was de maker van de 0-2.

De bezoekers waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Met name defensief stond het als een huis. Bij Volendam was het spel onrustig, vaak slordig en kansen waren op één hand te tellen. Hoofdtrainer Misha Salden was na afloop dan ook niet tevreden. ,,Een aantal spelers speelden beneden hun kunnen. Ik zag niet de vechtlust, spelvreugde in mijn ploeg. Het klopt dat we weinig creëerden, maar Dordrecht creëerde ook weinig,” aldus Salden, die hoopt op nog een of twee versterkingen. ,,We willen graag een aanvallende middenvelder met scorend vermogen.”

Breedijk

In het KRAS-stadion ging het gerucht dat Daniel Breedijk, verdediger van FC Dordrecht, de interesse geniet van FC Groningen en ADO Den Haag. Breedijk, die nog een contract tot einde seizoen heeft, zou een stap wel willen overwegen.

Zwarthoed

Bij FC Volendam gaat doelman Theo Zwarthoed meetrainen. Of dat zal leiden naar een contract is niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *