ADO maakt werk van Henk Veerman

Foto: Orangepictures

ADO Den Haag maakt werk van Henk Veerman. De Residentieclub heeft zich officieel gemeld bij sc Heerenveen, dat bevestigde zijn zaakwaarnemer. “Eerst moeten de clubs er uit komen, pas dan kunnen wij gaan praten”, zegt Henk Timmer tegen Omroep West. “Wij hebben nog niet gesproken met ADO, dus ook nog geen overeenstemming over een contract.”

De spits geniet de interesse van meerdere clubs. Timmer: “Er zijn vijf à zes clubs die interesse hebben in Veerman. Wat hij zelf wil? Hij wil spelen, waar het dan ook is. Hij maakt graag een stap. Of kunstgras een struikelblok kan zijn? Nee!”

Heerenveen-directeur Gerry Hamstra erkent dat meerdere clubs zich hebben gemeld voor Veerman. “Een aantal clubs heeft een bod gedaan, maar het bedrag dat wij willen hebben we nog niet gezien. Wij hebben Henk Veerman aangeven dat, als er een goed bod komt, wij willen meedenken. Een vertrek is dus bespreekbaar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *