Update: Veerman op weg naar Residentieclub

Foto: Orangepictures

Heerenveen en ADO Den Haag lijken akkoord over een transfer van Henk Veerman naar de Residentieclub. FeanOnline weet te melden dat alleen een persoonlijk akkoord tussen de spits en ADO en de medische keuring een overgang nog in de weg kan staan. Voor Veerman, die nog een jaar contract heeft in Friesland, zou een kleine vijf ton euro betaald moeten worden.

UPDATE: Omroep West komt enkele uren na het nieuws van FeanOnline met het bericht dat er nog géén akkoord is bereikt tussen Heerenveen en ADO. Technisch manager Gerry Hamstra zou ook een tweede bod op Veerman hebben afgeslagen. De onderhandelingen verlopen blijkbaar moeizaam.

Omrop Fryslan weet dat er een gat van 200.000 euro zit tussen vraag en aanbod. Heerenveen verlangt naar verluidt 650.000 euro voor Veerman, terwijl ADO niet verder wil gaan dan 450.000 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *