Almere City FC aan de haal met Calcan

Foto: Joop Kappert

Andreias Calcan gaat aan de slag bij Almere City FC. De 24-jarige aanvaller, die de interesse genoot van meerdere clubs uit de eredivisie, tekent voor één jaar. Afgelopen seizoen kwam Calcan uit voor FC Dordrecht. Willem II verhuurde hem aan de Jupiler League club. Zes keer scoorde hij, ook was hij goed voor zeven assists.

Calcan is een Roemeense voetballer, die het beste uit de voeten kan op de flanken. In 2013 debuteerde hij voor Universitatea Cluj in het betaald voetbal. Na drie seizoenen in zijn vaderland te hebben gevoetbald, maakte de aanvaller in 2016 de overstap naar Willem II. Bij de Tilburgers speelde hij twaalf wedstrijden in de Eredivisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *