Update: Blessure Doodeman komt FC Volendam niet uit

Foto: Frank Fotograaf Brussel

FC Volendam moet mogelijk Nick Doodeman, een belangrijke schakel in de voorhoede, missen bij de start van de competitie in de Keuken Kampioen Divisie. De vleugelaanvaller viel zaterdag al in de eerste helft van het oefenduel tegen VVV-Venlo in Reuver (2-0 verlies) uit met een sleutelbeen- of schouderblessure.

Wat de ernst van de kwetsuur is, is nog niet duidelijk, maar een sleutelbeen of schouderblessure kan zeer pijnlijk zijn en het herstelproces zou zomaar een paar weken kunnen vergen.

UPDATE – De kwetsuur van Nick Doodeman lijkt mee te vallen, aldus Misha Salden 24 uur later tegen PeSide. “Het is zwaar gekneusd, er is gelukkig niks gebroken”, aldus Salden. De verwachting is dat Doodeman kan spelen tegen FC Den Bosch (eerste competitiewedstrijd).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *