ADO zet streep door komst Veerman

Foto: Frank Fotograaf Brussel

Henk Veerman trekt niet naar ADO Den Haag. De Residentieclub komt er niet uit met zijn club sc Heerenveen. Dat meldt ADO via de officiële kanalen. “Het duurt ons allemaal te lang”, verklaart technisch manager Jeffrey van As op het digitale thuis van de club. “We hadden Veerman graag als opvolger van Bjorn Johnsen vastgelegd, maar dan moet de liefde wel van twee kanten komen.”

“Wij hebben lang en vooral vaak met Henk en Heerenveen gesproken en hebben uiteindelijk een maximale financiële inspanning gedaan om hem naar ADO Den Haag te halen. Dat zag er lange tijd goed uit, maar inmiddels heb ik het idee dat Henk een voorkeur heeft voor een overgang naar Duitsland. Eerder stonden wij nog bovenaan zijn lijstje. Prima, maar dan schakelen wij door naar andere opties en zetten we er een streep door.”

Het Duitse St. Pauli lijkt hierdoor de nieuwe werkgever van Veerman te worden, die in Friesland nog een contract voor één jaar heeft. ADO gaat op zoek naar een andere puntspeler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *