Veerman richting Duitsland, mogelijk geen nieuwe spits

Foto: Orangepictures

Henk Veerman heeft zo goed als zeker zijn laatste wedstrijd voor sc Heerenveen heeft gespeeld. De Volendamsse centrumspits ontbrak vandaag op het trainingsveld, omdat hij in Duitsland zit bij FC Sankt Pauli.

“We zitten in de eindfase”, bevestigt technisch directeur Gerry Hamstra tegen Omrop Fryslan. “Over welke club het gaat, doen we geen uitspraken, maar het lijkt erop dat het goed komt”, vervolgt Hamstra.

Een vervanger voor Veerman lijkt er niet te komen, al moet je deze melding altijd met een korreltje zout nemen als het over Heerenveen gaat. “We moeten ook kijken naar dat wat we in huis hebben”, legt Hamstra uit. “Jizz Hornkamp komt er bijvoorbeeld aan. Bovendien moeten we afwachten wat er op het middenveld gebeurt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *