FC Emmen-aanvaller Peters lijkt op weg naar de uitgang

Foto: TjerkstraMedia

Cas Peters geniet de interesse van clubs uit binnen- en buitenland. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Henk Timmer laten weten aan RTV Drenthe. Concreet speelt er nog niets, want de geïnteresseerde clubs hebben nog niet gesproken met FC Emmen. Peters, afgelopen seizoen goed voor zeventien goals in de Jupiler League.

Timmer: “Cas heeft een prima contract bij Emmen, maar denkt na over een nieuwe uitdaging. Daarbij komt dat hij 25 is en mijns inziens niet op de bank moet verpieteren. Hij heeft de afgelopen seizoenen bewezen wat zijn waarde is. Hij kan belangrijk voor een club zijn, zoals hij dat ook was in het promotieseizoen van FC Emmen.”

Peters heeft een verbintenis bij FC Emmen tot medio 2019, met een eenzijdige optie voor nog een jaar vanuit de kersverse eredivisieclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *