Van der Laan aan de slag bij Telstar

Foto: 1963-Pictures

Jordie van der Laan gaat de uitdaging aan. De boomlange spits, die een tijdje stage liep bij de Witte Leeuwen, is met de Keuken Kampioen Divisieclub een contract voor één seizoen met een optie voor nog een tweede seizoen overeengekomen.

De 24-jarige aanvaller, vorig seizoen veel scorend voor JVC Cuijk, zou aanvankelijk uitkomen voor DOVO, maar deze kans laat hij niet schieten. “De laatste periode heeft Jordie mee kunnen trainen met de selectie en liet hij een goede indruk achter. Zijn voetballende kwaliteiten in combinatie met zijn mentaliteit gaven de doorslag. Wij volgen Jordie al vanaf maart en hebben zodoende een goede indruk gekregen,” Vertelt technisch directeur Piet Buter op de clubsite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *