AZ maakt komst Gudmundsson wereldkundig

Foto: Orangepictures

AZ heeft Albert Gudmundsson vastgelegd. De 21-jarige IJslander wordt overgenomen van PSV en tekent in Alkmaar voor vier jaar. Gudmundsson werd in 2015 door PSV overgenomen van sc Heerenveen. Negen keer speelde hij voor de hoofdmacht. Bij Jong PSV was de middenvelder een vaste waarde.

“Albert is een creatieve, technisch vaardige en snelle speler die heeft bewezen dat hij op verschillende posities in de aanval kan spelen”, reageert Directeur Voetbalzaken Max Huiberts in het persbericht. “Wij hebben hem al sinds zijn tijd bij sc Heerenveen op onze lijst staan. Op het moment dat Albert bij ons zijn niveau haalt, zal hij veel wedstrijden gaan spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *