Baly vervangt gekwetste Klinkenberg tegen Sparta

Foto: TjerkstraMedia

Darryl Bäly gaat vrijdagavond debuteren in de hoofdmacht van FC Volendam. De twintigjarige verdediger vervangt in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam Daan Klinkenberg die door een bovenblessure niet in actie kan komen, meldt NHnieuws.

Net als Klinkenberg kan ook Joey Veerman niet beginnen. De middenvelder kreeg in de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch (1-2) een tik op zijn scheenbeen. Gerry Vlak zal starten in Rotterdam, waar de FC een zwaar uitduel te wachten staat, want Sparta heeft iets goed te maken na de degradatie uit de eredivisie en het verlies bij FC Twente vorige week.

Opstelling FC Volendam: Van Stappershoef, Schouten, M. Tol, Bäly, Kok, G. Vlak, Visser, Plat, Doodeman, Ten Den en Antwi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *