Almere City FC bindt middenvelder Bensabouh

Foto: TjerkstraMedia

Anwar Bensabouh heeft zijn eerste profcontract getekend bij Almere City FC. De middenvelder tekent voor twee jaar bij de Keuken Kampioen Divisieclub. Bensabouh, vorig seizoen een van de uitblinkers van Jong Almere City in de Derde Divisie, werd in de voorbereiding van dit seizoen toegevoegd aan de hoofdmacht.

De 19-jarige voetballer speelt sinds juli 2017 bij Almere City FC, nadat hij de overstap maakte uit de jeugd van AFC. Bensabouh liet zich vorig seizoen op positieve wijze gelden in de Derde Divisie en maakte afgelopen seizoen de promotie van het team van Ivar van Dinteren naar de Tweede Divisie mee.

Technisch directeur Robert Maaskant: “Anwar heeft zich in de voorbereiding dusdanig geprofileerd, dat hij in onze ogen een profcontract verdiende. Anwar is goed aan de bal en een sterke en stugge middenvelder, niets staat hem in de weg om goede invulling aan zijn profloopbaan te geven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *