MVV heeft Van den Hurk binnenboord

Foto: Joop Kappert

MVV Maastricht heeft Anthony van den Hurk binnenboord. De 25-jarige spits komt over van Eredivisionist De Graafschap en tekent voor twee jaar bij de Sterrendragers. De aanvaller speelde sinds 2016 bij De Graafschap. Daarvoor kwam hij uit voor FC Eindhoven.

Trainer/technisch manager Ron Elsen: “In de zoektocht naar een nieuwe spits, was ons oog al een tijdje geleden op Anthony gevallen. Hij presteerde bij De Graafschap de afgelopen seizoenen prima, maar leek nu na de promotie kind van de rekening te worden in een grote en kwalitatief sterke selectie. Dat was onze kans en die hebben we gegrepen. Anthony is een sterke, doelgerichte spits die prima past in ons systeem. Daarnaast beschikt hij over de nodige ervaring op ons niveau, die hij vervolgens ook weer kan overbrengen aan onze jonge selectie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *