Update: Heracles Almelo aan de haal met buitenkansjes

Foto: Orangepictures

Heracles Almelo neemt Dabney dos Santos (22) over van AZ. De vleugelaanvaller tekende voor twee jaar plus optiejaar. Dos Santos, vorig seizoen uitgeleend aan Sparta Rotterdam, zat in Alkmaar op een dood spoor.

Technisch manager Mark-Jan Fledderus: “Dabney beschikt over de kwaliteiten die wij graag in een aanvaller zien. Hij heeft een goede techniek, is creatief en bovendien super snel. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al bijna honderd Eredivisiewedstrijden gespeeld. Dat Dabney nu voor ons haalbaar bleek mogen we zien als een buitenkans. Dat zou een jaar geleden niet zijn gelukt.”

Drost

Jesper Drost zal de volgende versterking van Heracles moeten worden. De middenvelder mag vertrekken bij FC Groningen.

UPDATE – FC Groningen heeft het contract van Jesper Drost ontbonden. De 25-jarige aanvallende middenvelder had nog een overeenkomst bij de Trots van het Noorden voor de rest van dit seizoen, maar maakt nu de overstap naar Heracles Almelo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *