Van Horne en Muzaqi gaan Helmond Sport versterken

Foto: 4449sportsmanagement

Dion van Horne (19, foto) en Albian Muzaqi (22) maken per direct de overstap naar Helmond Sport. Beide spelers sluiten op amateurbasis aan bij de selectie van Robby Alflen.

Van Horne, een boomlange verdediger komt over van het Duitse SV Straelen, waar hij de voorbereiding voor dit seizoen begon. Verder kwam hij uit voor de jeugdopleidingen van N.E.C., VVV-Venlo/Helmond Sport en Borussia Mönchengladbach. Afgelopen twee seizoenen was Van Horne aanvoerder van VVV O19.

Muzaqi is een grote en sterke spits die afkomstig is uit de jeugdopleiding van PSV. Vervolgens kwam de in Duitsland geboren aanvaller uit voor KRC Genk, Cercle Brugge en ASV Geel in België. Bij KRC Genk maakte hij al zijn debuut in de Belgische Jupiler Pro League en in de Europa League. Afgelopen seizoen zat Muzaqi zonder club. Bij Helmond Sport hoopt hij zijn carrière een nieuw leven in te blazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *