Bijl en FC Emmen komen contractverlenging overeen

Foto: Bert Letteboer

FC Emmen en Glenn Bijl zijn een vernieuwde verbintenis overeengekomen. Het contract van de middenvelder is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2021.

Bijl: “Ik voel me goed bij FC Emmen en spelen in de eredivisie is geweldig. Dat wil ik ook de komende jaren doen bij de club. De ambities van de club en die van mij komen overeen. De onderhandelingen liepen dan ook heel vlot.”

“Door het contract van Glenn te vernieuwen, laten we duidelijk zien dat we een stabiele eredivisieclub willen worden. De huidige selectie bestaat uit spelers die het niveau aankunnen, daar zijn we van overtuigd,” aldus directeur Ben Haverkort op het digitale thuis van de Drentse club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *