Stroo weer de klos, ook Kok en Antwi op de reservebank

Foto: Joop Kappert

Na de onthutsend zwakke wedstrijd van FC Volendam bij Go Ahead Eagles (3-0 verlies) heeft hoofdtrainer Misha Salden drastische maatregelen genomen. Enzo Stroo (die vorige week zijn eerste basisplaats kreeg), Paul Kok en Rodney Antwi gaan tegen TOP Oss bankzitten. Teije ten Den, Nick Runderkamp en Ties Evers krijgen tegen TOP Oss het vertrouwen.

De wissel van Stroo wekt de meeste verbazing. “Wisselen hoort bij profvoetbal”, aldus Salden tegen NHsport. “Tuurlijk zou het fijn zijn als we met een vastere formatie kunnen spelen, maar deze wedstrijd leent zich minder om met twee spitsen te spelen.”

TOP Oss

TOP Oss verloor vorig seizoen met 3-1 in Volendam. “Vorig jaar hebben we in Volendam één van onze minste wedstrijden gespeeld’’, zegt algemeen directeur Peter Bijvelds tegen Brabants Dagblad. “We hebben daar nog een appeltje te schillen.’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *