Update: Wissel Van Moorsel onderzocht

Foto: VI-images (archieffoto)

De wissel van Paco van Moorsel in de wedstrijd tussen MVV Maastricht en Go Ahead Eagles (1-2) krijgt mogelijk een staartje. MVV claimt dat de nummer tien van de Eagles niet op het wedstrijdformulier heeft gestaan en daardoor niet ingebracht had mogen worden. De KNVB is inmiddels op de hoogte van de situatie en doet onderzoek, meldt De Limburger.

Afgelopen seizoen gebeurde hetzelfde bij het duel tussen Jong Ajax en N.E.C. Nijmegen nadat middenvelder Teun Bijleveld een aantal minuten maakte, maar geschorst bleek. Het duel werd later overgespeeld.

UPDATE – Geen problemen voor Go Ahead Eagles.

Eén gedachte over “Update: Wissel Van Moorsel onderzocht”

  1. Tijdens de wedstrijd werd de vierde man al erop gewezen dat de eagles een foutieve wissel doorvoerden. Dit gebeurde door de hulptrainer en de elftalbegeleider van mvv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *