BEKER: FC Volendam verliest van Willem II, Go Ahead Eagles door, Helmond Sport out

Foto: Frank Fotograaf Brussel

FC Volendam verloor dinsdagavond met 1-2 van eredivisieclub Willem II. De Tilburgers kwamen na drie minuten op voorsprong door een treffer van Donis Avdijaj (0-1). Na de goal verzuimde Willem II de wedstrijd in het slot te gooien, want vele mogelijkheden werden onbenut gelaten.

Kort voor rust rook FC Volendam bloed. Eerst kopte Kevin Visser goed in, maar werd de bal van de doellijn gehaald, maar de tweede kans werd wel verzilverd. Martijn Kaars haalde, randje zestien, verwoestend uit: 1-1. Gelijk na de thee maakte Fran Sol, wie anders, het winnende doelpunt. De thuisploeg kreeg nog een paar mogelijkheden, maar de Oranjehemden staan met lege handen.

Overige uitslagen KNVB Bekertoernooi:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *