Salden niet langer hoofdtrainer FC Volendam

Foto: Frank Fotograaf Brussel

Misha Salden is niet langer hoofdtrainer van FC Volendam. Dat meldt de Keuken Kampioen Divisieclub op haar digitale thuis. De stroeve seizoenstart van drie punten uit zeven gespeelde wedstrijden kost de trainer de kop. Afgelopen vrijdagavond werd met 2-2-gelijkgespeeld bij Helmond Sport.

Voorzitter Henk Kras liet NHsport weten dat Salden, die sinds 2013 werkzaam is bij de FC, kan aanblijven als technisch manager. “Als manager voetbalzaken heeft Misha uitstekend gefunctioneerd. We willen hem graag voor die functie behouden voor de club. Daar hebben we hem een paar dagen bedenktijd voor gegeven.”

Assistent-trainer Johan Steur neemt voorlopig de honneurs waar. Kras verwacht dat er bij de thuiswedstrijd van komende vrijdag tegen RKC Waalwijk een nieuwe hoofdtrainer op de bank zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *