Schitterende treffer Koenraat: ‘Ik dacht alles of niets’

Foto: RKC

Met een fraaie volley schoot Jari Koenraat de gelijkmaker tegen de touwen. RKC Waalwijk dat op bezoek bij Almere City leek na zijn treffer op weg naar een driepunter maar zag uiteindelijk Niek Vossebelt voor de thuisploeg de winnende scoren (2-1).

,,Balen dat we die goal te gemakkelijk weggeven. Op basis van de tweede helft hadden we meer verdiend”, zegt Koenraat in gesprek met TjerkstraMedia CW. ,,We hadden er één of twee meer moeten maken.”

Koenraat, die in 2016 Tweedeklasser Uno Animo uit Loon op Zand, inruilde voor een avontuur bij RKC Waalwijk liet vrijdagavond zien hoe je een fantastische treffer kunt maken. ,,Ik raakte die bal goed. Ik zag de bal aankomen en dacht van: alles of niets.”

De 23-jarige vleugelspeler, voorheen middenvelder, kwam in de tweede helft binnen de lijnen. ,,Ik moest meer power en inzet brengen in het team. Ik ben blij dat met mijn goal iets heb kunnen doen voor de ploeg, want de eerste helft was minder van onze kant.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *