Veel belangstelling voor Van de Beek

Foto: Orangepictures

Donny van de Beek geniet de interesse van een aantal grote clubs. Liverpool, Chelsea, Manchester United én AS Roma zouden nadrukkelijke belangstelling hebben voor de middenvelder, die niet altijd basisspeler is bij Ajax. “Het klopt dat die interesse er al enige tijd is”, tekent Voetbal International op uit de mond van zaakwaarnemer Guido Albers.

“Afgelopen zomer was het ook al concreet, maar Donny koos bewust voor een langer verblijf bij Ajax. Helaas is het allemaal in de afgelopen maanden anders verlopen dan we voor ogen hadden. Hij is een jonge speler, die minuten moet maken om zich te blijven ontwikkelen. Ook met het oog op zijn plek als international bij Oranje.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *