Update: Streppel kan aan de slag op Cyprus

Foto: Bert Letteboer

Jurgen Streppel kan zijn trainersloopbaan vervolgen op Cyprus. Anorthosis Famagusta, de huidige nummer acht van Cyprus, ziet hem als een geschikte kandidaat. Bij de Cypriotische club spelen onder anderen Danijel Pranjic en Sekou Cissé, die een verleden hebben in de Eredivisie.

De 49-jarige Streppel zit zonder club nadat zijn contract bij sc Heerenveen afgelopen zomer niet werd verlengt. Hij was eerder werkzaam bij Willem II en Helmond Sport. Streppel kon afgelopen zomer naar Almere City FC, maar partijen kwamen niet tot een akkoord.

UPDATE – Jurgen Streppel is voor de rest van het seizoen aangesteld als hoofdtrainer van Anorthosis Famagusta, de huidige nummer acht van de Cypriotische competitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *