PEC Zwolle wil contract Van den Berg openbreken

Foto: Orangepictures

PEC Zwolle wil Sepp van den Berg niet kwijt. De eredivisieclub probeert het contract van de pas zestienjarige verdediger open te breken en te verlengen. Eerder dit jaar tekende Van den Berg een verbintenis tot medio 2020.

Van den Berg, de jongste debutant in het shirt van de Blauwvingers, maakt een stormachtige ontwikkeling door en is zodoende een gewild transferobject geworden. Zijn naam prijkt al op menig Europees scoutingslijstje, meldt VI.

De centrumverdediger, die als een toekomstige steunpilaar van de achterhoede van PEC wordt gezien, kwam dit seizoen vier keer in actie voor PEC. Hij kampt momenteel met een blessure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *