Van den Boomen wil spoedig stap hogerop

Foto: Johan Manders

FC Eindhoven is op zoek naar aanvallende versterking. De eerstedivisieclub wil graag in de winterperiode een spits en aanvallende middenvelder aantrekken. De ploeg komt maar moeizaam tot scoren vinden ze in de Lichtstad.

De FC moet volgens het Eindhovens Dagblad vrezen voor een winters vertrek van middenvelder Branco van den Boomen, eerder uitkomende voor Willem II en Heerenveen. De aanvoerder, die een contract heeft tot medio 2021, maakte er onlangs tegenover NOS geen geheim van zo snel mogelijk een stap hogerop te willen maken.

Hoofdtrainer David Nascimento geeft zijn visie op de vertrekwens van Van den Boomen: “Ik kan me voorstellen dat hij dat wil. Die jongen moet ook stappen maken. Het is echter niet de Branco van vorig seizoen. Hij is beter, pakt ballen af, geeft assists en gaat voorop in de strijd. Als hij zo constant blijft voetballen, dan ja. Scouts zien dat ook.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *