FC Dordrecht zet De Nooijer op straat

Foto: Orangepictures

FC Dordrecht heeft hoofdtrainer-coach Gérard de Nooijer op straat (op non-actief) gezet. De tegenvallende resultaten doen de oefenmeester de das om. De taken worden voorlopig waargenomen door assistent-trainer Scott Calderwood. Hoofdjeugdtrainer Johan Versluijs zal de technische staf versterken.

De directie en De Nooijer streven ernaar de arbeidsovereenkomst, die loopt tot einde van dit seizoen, binnen enkele dagen op gepaste wijze te ontbinden.

“Ik heb met veel plezier bij Dordrecht gewerkt. Tot op het laatste moment”, reageert De Nooijer in gesprek met VI. “Ik heb alles gegeven, als ze het niet voldoende vinden is dat hun beslissing. Ik wil niet weg, de club wil van me af.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *