Linksachter Mo Betti: ‘Blij dat we de nul konden houden’

Foto: Frank Fotograaf Brussel

FC Volendam boekte een driepunter in de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht. De 2-0 kwam moeizaam tot stand. Rechtsback Mo Betti speelde wederom als linksachter en deed dat verdienstelijk.

,,Het ging moeizaam. Door de manier van drukzetten van Utrecht hadden we het lastig. We namen te weinig risico en speelden te veel terug. Einde eerste helft leden we vaak slordig balverlies waardoor ze in de counter gevaarlijk konden worden”, zei Betti na afloop in gesprek met TjerkstraMedia CW.

Na de rust ging het iets beter. ,,De trainer hamerde met name op die bal tussendoor. Dat Nick Venema in de rust werd gewisseld kwam ons wel goed uit. Dat is gewoon een heel goede spits met veel scorend vermogen. Ik ben blij dat we nul hebben gehouden.”

Linksback

Betti staat de laatste weken op de linksachterpositie. ,,Het maakt mij niet uit, rechts- of linksback. Het was even wennen in de eerste twee wedstrijden met draaien, maar het is goed gelukt en het gaat steeds beter”, aldus Betti die met de FC Volendam in gesprek is over contractverlenging. ,,Er lopen wat gesprekken, maar die zijn nog niet echt interessant. Ik zou graag willen blijven, maar heb ook de ambitie hogerop te spelen, echter ik ben vooral blij en dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb van de club.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *