Frenkie de Jong kiest voor Parijs

Foto: Orangepictures

Frenkie de Jong verlaat komende zomer Ajax. De talentvolle middenvelder van Ajax kiest zo goed als zeker voor Paris Saint-Germain. Dat meldt De Telegraaf donderdagavond. De Franse topclub gaat maar liefst 75 miljoen euro overmaken naar Amsterdam. Manchester City zat op het vinkentouw, maar vist spreekwoordelijk achter het net.

Directeur spelersbeleid Marc Overmars van Ajax bevestigt het bezoek van de Fransen, maar laat weten dat er nog geen definitief akkoord is en dat meer clubs interesse tonen in De Jong. Volgens de ochtendkrant gaat het allemaal wel goed komen met de transfer. In Parijs komt de 21-jarige Oranje-international onder meer Neymar en Kylian Mbappé tegen.

Zowel Willem II als RKC Waalwijk zullen een flinke gage overhouden aan de transfer van De Jong naar PSG. Zij bedongen een doorverkooppercentage van vijftien procent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *