Kersten en Blummel verlengen bij FC Den Bosch

Foto: 1963-Pictures

Sam Kersten en Sven Blummel blijven langer verbonden aan FC Den Bosch. Centrumverdediger Kersten zal tekende tot medio 2022. Blummel, aanvallende middenvelder/vleugelspeler, verlengde tot medio 2021 zijn verbintenis bij de eerstedivisionist.

Kersten, die uit de eigen jeugd komt, en bijna zestig duels uitkwam voor de FC reageert als volgt: “Ik ben blij dat ik langer bij FC Den Bosch blijf voetballen. We zitten in een goede flow en ik kijk vooral uit naar de rest van dit seizoen. Als club en als team kunnen we nog een hoop mooie stappen maken en ik ben verheugd dat ik daar mijn steentje aan bij mag dragen.”

Blummel werd overgenomen van Jong PSV: “Ik ben trots dat ik mijn contract heb mogen verlengen bij FC Den Bosch. Het is een mooie club die momenteel volop in ontwikkeling is en die leeft in de stad en regio. Ik heb het erg naar mijn zin en wil me hier verder door ontwikkelen. Met goals en assists hoop ik belangrijk te blijven voor het team en kijk uit naar de restant van dit seizoen en de seizoenen die gaan komen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *