Atlanta United nieuwe klus De Boer, Bosz naar Leverkusen

Foto: VI-images

Frank de Boer gaat aan de slag bij Atlanta United. De oefenmeester tekende voor vier jaar bij de Amerikaans kampioen.

‘Frank de Boer heeft een uitstekende achtergrond, als trainer en als speler. We zijn zeer opgetogen om hem te verwelkomen’, zegt voorzitter Darren Eales met trots over het vastleggen van de Nederlander als nieuwe trainer. ‘Bij onze zoektocht stelden we vast iemand te willen vinden die aan al onze criteria zou voldoen.’ De Nederlander is volgens de preses wat dat betreft een schot in de roos.

Bosz weer naar Bundesliga

Peter Bosz gaat aan de slag bij Bayer Leverkusen. De 55-jarige trainer heeft een contract tot medio 2020 getekend bij de Duitse club, die negende staat in de Bundesliga, en neemt Hendrie Krüzen mee als assistent. Hij was eerder werkzaam bij de Duitse topclub Borussia Dortmund.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *