Seager en Telstar uiteen

Foto: 1963-Pictures

Ryan Seager keert per direct terug naar Southampton. De spits kwam afgelopen zomer naar SC Telstar, maar een succes werd het helaas niet.

“Wij hebben goed kunnen samenwerken met Ryan, maar helaas bracht de samenwerking ons niet waar wij wel op hadden gerekend. Dan is het goed om eerlijk tegen elkaar te zijn en de wegen te laten scheiden. Onze dank gaat ook uit naar Southampton met wie wij tot een mooie regeling zijn gekomen en het een en ander netjes hebben kunnen afwikkelen”, verklaart technisch directeur Piet Buter op de clubsite.

“De afgelopen weken hebben wij afscheid genomen van meerdere spelers. Wat ons betreft houdt het nu op. Wij gaan ons focussen op een aantal versterkingen die ons moeten helpen de weg omhoog te vinden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *