Etemadi terug bij Almere City

Foto: Joop Kappert

Agil Etemadi keert terug op het oude honk, bij Almere City FC. De keeper komt over van De Graafschap en tekent een verbintenis voor 2,5 jaar bij de eerstedivisieclub. De Iraanse goalie stond ook tussen 2013 en 2016 tussen de palen bij City.

Etemadi op de clubsite van Almere City: “Almere City FC is altijd goed voor mij geweest en ik bewaar warme herinneringen aan de club. Bij mijn vertrek heb ik gezegd dat ik ooit zou terugkeren en dat moment is nu gekomen. Ik heb er onwijs veel zin in. Wanneer je je plek als eerste keeper in de Eredivisie opgeeft om een meerjarig contract in Almere te tekenen, dan is dat denk ik veelzeggend. Ik ken de ambities van de club en wil graag mijn steentje bijdragen om die ambities waar te maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *