FC Emmen aan de haal met Braken

Foto: 1963-Pictures

FC Emmen gaat met Sven Braken aan de haal. De spits van N.E.C. wordt per direct verhuurd aan de club van hoofdtrainer Dick Lukkien. Het bericht is verrassend te noemen, want eerder nog werd de aanvaller gelinkt aan het Deense Aarhus, FC Den Bosch en Excelsior. Braken scoorde dit seizoen negen keer voor de Nijmegenaren, maar was door de komst van Ferdy Druijf overbodig.

“Met Michael de Leeuw hebben we al meer scorend vermogen aan de ploeg toegevoegd, maar de komst van Braken geeft ons nog meer mogelijkheden. En hij bewijst ook dit seizoen makkelijk het net te vinden”, stelt directeur Ben Haverkort via de clubsite van de Drentse eredivisieclub, die niet laat weten of er een koopoptie bedongen is.

“Er was meer interesse, maar bij FC Emmen krijg ik een geweldige kans om bij een goed voetballende ploeg in de Eredivisie te spelen”, zegt Braken (25). “En in een sfeervol, uitverkocht stadion. Ik ben ervan overtuigd dat handhaving gaat lukken, daar wil ik ook mijn steentje aan bijdragen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *