Almere City bindt Mannes

Foto: Orangepictures

Ruggero Mannes heeft zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Almere City FC. De twintigjarige rechtervleugelverdediger is tot media 2021 aan de club verbonden. Hij kwam dit seizoen drie keer uit voor de hoofdmacht en zeven maal speelde hij voor Jong Almere City in de Tweede Divisie.

Technisch directeur Robert Maaskant: “Mannes is een speler die je in het veld liever niet tegenover je hebt staan. Hij heeft een fantastisch karakter en een partij positieve agressie. Hij viel positief op bij Jong, maar liep aan het begin van het seizoen een vervelende blessure op. Hij heeft zich daar op karakter van teruggevochten en wij zijn zeer blij met de ontwikkeling die hij doormaakt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *