Venema tekent nieuwe verbintenis

Foto: Orangepictures

Aanvaller Nick Venema heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw FC Utrecht-contract. Die verbintenis zorgt ervoor dat de 19-jarige spits uit de opleiding van de Utrechters tot medio 2023 aan de FC uit de Domstad is verbonden.

“We zijn er ontzettend trots op dat we het contract van Nick, dat inclusief een eenjarige optie nog liep tot medio 2021, hebben opengebroken en verlengd tot medio 2023”, laat Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht weten. “De duur van de nieuwe verbintenis zegt iets over het vertrouwen dat wij in Nick hebben en vice versa.”

“Nick is een aanvaller met specifieke kwaliteiten. Hij is uitgerust met snelheid en scorend vermogen; twee voor een spits heel belangrijke wapens in het moderne voetbal. Wij zijn er van overtuigd dat Nick bij ons de volgende stappen kan maken en het maakt ons trots dat we de toekomst tegemoet gaan met een speler uit eigen regio en eigen opleiding, die bij het publiek bijzonder geliefd is. Nick past, qua voetbal en persoonlijkheid, bij FC Utrecht.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *