Almere City moet op zoek naar andere hoofdtrainer

Foto: Orangepictures

Almere City FC ziet hoofdtrainer Michele Santoni per direct vertrekken. Dat meldt de club uit Flevoland in een persbericht. De breuk is volgens technisch directeur Robert Maaskant noodzakelijk, omdat er een verschil van mening is ontstaan over de manier waarop de ‘ambitieuze doelstellingen van de club moeten worden behaald’.

Santoni, een Italiaanse trainer/coach, was bezig aan zijn eerste jaar bij Almere City, waarmee hij dit seizoen zelfs even bovenaan stond in de Keuken Kampioen Divisie. De club neemt nu de tiende plaats in. Assistent-trainer Ole Tobiasen neemt als ad-interim de honneurs waar totdat een nieuwe oefenmeester is gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *