Ook Huntelaar verlengt verblijf bij Ajax

Foto: Orangepictures

Klaas Jan Huntelaar heeft zijn verblijf bij Ajax verlengt met een jaar. De aanvaller had een contract tot medio 2019 in Amsterdam. De nieuwe verbintenis loopt tot en met 30 juni 2020. De spits speelt sinds het seizoen 2016-2017 bij Ajax en kwam in de periode van 2006 tot en met 2008 ook al uit voor de club.

“Klaas Jan is heel belangrijk voor ons”, vertelt directeur voetbalzaken Marc Overmars op de clubsite. “Hij voegt veel toe aan deze selectie, onder meer omdat hij een enorme winnaarsmentaliteit heeft. Klaas Jan is in alles wat hij doet 100% prof en daar neemt hij de talenten in mee. Kijk daarnaast naar het aantal goals dat hij alweer heeft gemaakt, daarmee laat hij ook in wedstrijden zien veel waarde te hebben voor Ajax. Ik weet zeker dat hij dat in het de komende maanden en komend seizoen ook zal hebben, dus we zijn blij dat hij heeft verlengd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *