Pierie en Scherpen in beeld bij Ajax

Foto: Orangepictures

Ajax wil mogelijk komende zomer gaan shoppen in de Nederlandse eredivisie. Kik Pierie van sc Heerenveen en Kjell Scherpen van FC Emmen zijn volgens VI in beeld bij de Amsterdamse topclub.

Heerenveen zou volgens het weekblad open staan voor een transfer van de achttienjarige verdediger, omdat zijn contract medio 2020 afloopt. De Friezen zijn al enige tijd met de linkspoot in gesprek over zijn toekomst, maar tot een nieuwe verbintenis kwam het nog niet.

Scherpen

Ook op Kjell Scherpen zijn de pijlen gericht. Ajax meldde zich al bij FC Emmen voor de doelman. De Drentse club heeft de Amsterdammers toestemming gegeven voor een oriënterend gesprek met de negentienjarige keeper, maar Ajax heeft zich nadien niet meer officieel gemeld. Ook Scherpen heeft een verbintenis tot medio 2020. FC Emmen wil graag door met hem, maar, net als Pierie, verlengde ook Scherpen zijn overeenkomst nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *